Sommar?

Idag när jag vaknade så regnade det.. för första gången på länge! Blev rätt glad att se regn istället för snö! Så idag blir det att städa undan min snowboard! För nu blir det inge mer snowboardåkning antar jag! Hade ju chansen att åka till riksgränsen till helgen men jag har inte råd :( Hade varit grymt men man KAN ju inte göra allt som en viss mamma brukar säga.



Ska strax iväg och träna med elin, fast jag inte borde.. är förkyld, och har varit det i över två veckor nu! å idag ger jag upp och börjar träna igen! :)


Näe nu måste jag skynda mig så inte elin behöver vänta! Åker såklart bil dom 100 metrarna det är till gymmet! ;) Det regnar ju som sagt!


Jag vill ha sommar nu!

Gräs...

Nu är den här veckan snart över... är heelt slut i huvudet!! har lärt oss en massa om hur man planterar gräs, hur man beskär träd osv! Personligen  tycker jag att gräs är mer intressant än blommor! Vet inte riktigt om park delen är såå intressant alls.... Ja jag pratar om skolan nu för er som inte förstod det... :] Men det kanske är roligare när man fått testa på det lite mer. Har praktik snart igen, sista praktik delen förövrigt! Sen har vi bara 2 veckor kvar, vars vi vill? nåt tips?

Ja och nu blev texten kursiv av någon konstig anledning och det gick inte fixa.. aja!

Är igentligen för trött nu för att skriva.. så jag ska nog gå å sova istället.

har läst ut första twilight boken... orkar nog inte påbörja den andra ikväll men snaaart ska jag!





Jag älskar musik!


Dålig bloggare

Jag kan inte påstå att jag är duktig på det här med bloggande, men ibland får jag sånna här ryck att skriva.

Läste igenom min resedagbok för någon dag sen, är rätt kul att läsa det man skrivit och gjort! Man skriver ju bara sen läser man aldrig igenom det sen, men nu har jag gjort det! Och kan konstatera att jag saknar Usa, Colorado, Golden huuuur mycket som helst!!! Man kan läsa sig till lyckan jag kände där borta! Men precis som här har man bättre och sämmre dagar förståss! Men min humor är alltid på topp!! Citat ur min resedagbok "Amerikaner kan verkligen inte parkera, en tjej klagade på att jag inte kunde parkera på den platsen jag just ställt mig på (den sista i hela parkeringshuset) men klart man pressar sig in om det är den sista. Sålänge man får sig ut ur bilen är det ju lugnt....men om hon tog sig ut vet jag ju inte! haha" Schyyyst?!

Sen hade jag skrivit "jag saknar er alla där hemma meeen speciellt han som är gul och tjock" Haha! HUPERT!! 


Är ganska kul att läsa iallafall och se tillbaka vad man hade för sig allt mest där borta. Man glömmer fort... kan det bero på alkoholen även där tro!? hah! Näää ;) 
Men har först nu börjar inse hur värt det var med ladies night varje torsdag med gratis alkohol!!! Herregud, varför kan det inte finnas sånna ställen här hemma!?

Familjen Miller kommer föressten hem till sverige i sommar! Måste, hinna träffa dom!!! Barnen har säkert växt massor på ett år!




Jag har precis lärt mig hur man gör fina collage också! Är skitskoj! :) Vore kul om man kunde få ut dom som stora kort så man kunde rama in dom, men vet inte om det är möjligt.


 


Enjoy!


GRYMT roligt klipp! Skrattar lika mycket varje gång jag ser det! HAHA!


var är solen??

Det är påsk nu alltså... Trevligt med massa godis men annars är det väl inte så speciellt. Inte för att godis är nåt speciellt heller, äter det jämt ändå. Men solen hade ju gärna fått titta fram!

Men kul att Matilda Moa och melina är i stan iallafall! Var och badade med moa igår sen var vi hemma på moröbacke å myste bara! Goaste ungarna i världen!


Imorgon ska vi till Leos lekland! kan bli kul! :)


Har fått jobb i sommar!! Fick först på park men nu frågade campingen om jag ville jobba där. Känns som campingen skulle passa mig bättre kanske? Även fast det innebär kvällar och helger... ja....Det blir nog campingen!



Nu ska jag fortsätta läsa twilight boken! Är heelt fast!
Edward cullen...Officiellt mumsig! ;)


Brrrr!

VILKEN DAG!!

Har haft grymt skoj idag!

Började dagen med att klippa växter och lärt oss vilka träd som heter vad! Så nu kan ni få fråga mig om träd! ;)


Sedan begav vi oss till Byske, fick släcka bränder och leka brandmän! Nu har jag åkt brand bil!!!

Men Jääää!


Å även nu då badat isvak!! Gryyymt! Var jävligt kallt och man blev ju lite störd av shocken men kul var det och här kommer bild bevis som var lovat!



Jag gruvar mig



Haha! Tillslut såå!!


Dagens låt
"Flipsyde - when it was good"



RSS 2.0