Ett steg närmare...

Nu har jag köpt en bil! :D en finare bil än det var tänkt från början och jag är helnöjd! :) Det är konstigt hur mkt friare man känner sig med bil!!! :) Sälen känns mer på riktigt nu... börjar närma sig! 3 veckor kvar typ?!


Idag är det fredag och det är mycket som ska och borde göras idag... men jag har en sån där dag när jag går omkring och tänker på allt som ska göras istället för att ta tag i sakerna och göra det!

Åh, och ja.. städa är väl alltid en av grejerna som borde göras men... sålänge jag inte är på humör för att städa blir det inte av.
Så då hittar jag andra saker som jag tycker är roligare! Som träna och ut å brumma med bilen! Det är ju ändå så att mina kära vänner måste få prov åka :D

Städningen får vänta!
det lär den göra oavsett...!

Idol ikväll! jiihaa!

Nu är det frukost och träning.

Vi börjar så... :] Hojj!


Jag har bestämt mig...

Jag kom på att jag hade ju skrivit massa blogginlägg på apberget förut så idag gick jag in på apberget nu idag för första gången på ett års tid kanske. Hittade iallafall min kära blogg som jag skrivit i lite då och då under en lång tid. Å jääklar så roligt jag verkar ha haft...! Iallafall i usa, orkade inte läsa igenom alla, kom bara en bit. Fortsätter en annan dag... men hur som helst! Jag kan nu konstatera hur roligt det är att gå tillbaka och läsa att man backar på parkeringsvakter och massa roliga händelser som man nästan glömt att dom ens hänt.

Därför har jag nu bestämt mig för att jag ska fortsätta skriva, oftare än jag gjort här. men jag tror dock inte det blir att skriva här.

Jag gillar inte att vem som helst kan läsa, jag är inte direkt ute efter att få poäng för hur många besökare jag har, och inte heller bli känd för min blogg. Inte för att jag tror att jag ens har dom rätta "blogg potentialen" till att bli det men.... såååattee... jag ska satsa på en ny egen blogg för mig själv och mina vänner :) de är rätt moget och ocoolt!


det förra inlägget jag la upp nyss är skrivet för ett tag sen... orkade bara inte lägga upp det då. Så om nu någon mot förmodan skulle undra varför jag la upp två inlägg på samma kväll så är det där skrivet för nån vecka sen :)


4 veckor kvar tills jag beger mig till sälen...
Jag vet att det kommer att gå bra och att det kommer att bli kul men jag hatar att inte veta vad som väntar...
Det är lite pirrigt!


Planer!

Ja, nu ska ni få höra nåt komiskt!

Efter förra inlägget började jag fundera på vad jag egentligen ville göra efter skolan osv. Ja jag hade ju en liten svacka där kan man ju säga! Så jag funderade lite och kom sen på att jag vill åka till sälen!! Så jag sökte jobb som snowboardlärare och som badvakt på det nya badet experium.

hade sån tur så jag kom på intervju på båda jobben! Även Maria i min klass kom på intervju på experium. hade ingen aning om att hon också hade sökt men vi blev kallade på intervju båda två, körde ner till sälen, 75 mil enkel väg... gjorde intervjuerna och igår ringde dom och berättade att vi fick jobben, båda två!!!
Så i december flyttar vi till sälen för att jobba i vinter!!... jag väntar fortfarande på att dom ska ringa och säga att dom blandat ihop mig med nån annan som fått jobbet! :P  Men jaaaaaa! Blev så glad! Kommer nog att få jobba extra som snowboardlärare också! :) Allt är som för bra för att vara sant...


Men ÄNDÅ är det nåt som fattas och det är att få dela det här med Fredde...
Jag vet att han hade varit stolt! Det var han alltid, han behövde inte säga det för att jag skulle veta, jag bara visste.
 Han hade ju äntligen kunnat komma och hälsa på mig, alla mina äventyr har ju alltid råkat bli för långt bort. Men nu är det äntligen tillräckligt nära men då är han inte här...

Det är svårt att lära sig leva utan han!
Att alltid när något speciellt händer veta vad han hade tänkt och vad han hade sagt.. och hur han hade skrattat...
Saknar hans positiva energi som alltid påverkade alla runt om han.
Saknar att få jävlas och slå på rumpvärmen efter hockeyn och skratta åt att han inte märkte det förän det blivit varmt!
allt vi gjorde tillsammans, alla minnen får mig att le och så kommer det alltid att vara. Kommer aldrig att sluta minnas

Ett år sen och fortfarande så tomt

Fredrik, jag och Tony på Freddes sista födelsedag.


The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts

I miss you


RSS 2.0