Isvak

Imorgon ska vi bada isvak! kommer att bli kallt! Om, eller När jag har bildbevis kommer det att läggas upp!
 :) Hoppar inte i utan bild bevis!

Nu är vi färdiga massörer allihopa! Nån som vill ha massage?!

Ser rätt proffsigt ut!


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa första twilight boken!

Såg filmen i helgen och jag är helt besatt, kanske inte lika besatt som Marielle men, nära! :)

Det är kallt...

Ligger just nu och fryser och ser marley and me! Herreguuuud vilken film! Jag aldrig ska skaffa mig en hund! Har nu bara sett halva filmen ungefär, så jag hinner säkert ändra mig minst en gång innan filmen är slut...


Har varit å åkt snowboard ikväll å fyyfasen vad kallt det var! Frös inte lite när jag kom hem, var -14 när vi lämnade backen..

Har kurat ner mig i soffan med täcke och mys tofflorna. Borde sluta frysa snart... annars är det nåt som inte står rätt till men en sak som är säker är att det var nog inte det bästa för min förkyldning!
Men så går det, man kan ju inte vänta ut den här förkyldningen! Då hade jag inte varit nådigt rastlös vid det här laget för den verkar hålla i sig!

Nej, nu ska jag fortsätta se filmen!


Jag har inte tisdag idag..

Hej hopp! Idag är det sooligt ute och jag har knappt varit ute alls idag! Meen jag hoppas ju förståss att det  fina vädret håller i sig! :)

Har ätit lunch med mamma och åsa idag! Alltid trevligt! Blev bjuden på lunch och handling efteråt! Jag har det lite för bra ibland! Jag skulle dock behöva ett jobb NU! Jag har inga pengar, ligger minus på kontot nu... Men imorgon får jag förhoppningsvis in lite pengar på kontot!
Antar att jag inte är ensam om att vara fattig dagarna innan löning. Men igår fick jag ju veta att om man iallafall har 50 öre kvar av lönen har man inga problem med ekonomin! haha!
Sån tur hade inte jag..


I helgen hade vi avslutning med snowboardskolan! Sen blev det lite party också, inte allt för ovanligt! :) Men kuuul hade vi!














Är ingen expert på att ladda upp bilder, eller överhuvudtaget göra en blogg intressant men här har ni iallafall ett bevis på mitt försök!
______________________________________________________________________________


I helgen är det THE HIVES i umeå... kan inte bestämma mig om jag ska fara eller inte! Min ekonomi tillåter inte så mycket just nu... Men nånting kul borde man väl kunna unna sig. Vill ju så gärna se dom! Men borde ha en lugn helg. Jaa, ska fundera vidare men jag tror det blir...!

Är det nån som egentligen bryr sig? haha!
Kram :]

Tuck Everlasting

Ja det gick inge vidare för aik ikväll! Var rätt kul att se matchen även fast dom förlorade :P Var på olles med Emmelie och Sofia! Kände mig inte så kry men det gick bra. Blir dock ingen snowboard för min del imorgon som det var tänkt. Måste kurera mig så jag inte blir sjukare!


Fick lite lustig info idag om en viss efterfest! Hade glömt endel saker på ett hotell! 
Tur man har en kusin som jobbar som städerska på scandic och plockar upp efter en! haha!

Har suttit och sett en myyys film med sofia nu! Tuck everlasting... handlade om evigt liv typ! Skulle man vilja leva föralltid?
tveksamt!
Det var svårt att ta filmen seriöst när vi började att märka ord i filmen! Men liiite kul var det ju att tjejen i filmen kallades miss Foster!! hahaha!

Ska lägga mig på spik mattan nu och sen sova!

Godnatt

This afternoon...

Sitter precis och lyssnar på Nickelbacks senaste album, Dark horse.
Jag har inte kommit så långt i lyssnandet men fastnade för -this afternoon! Vilken sommar pepp låt!!!


Våren brukar vara min favorit tid på året, våren och sommaren, men mest våren!
 Då är det bara skönt ute, solen skiner och alla är glada!

Sååå...allting borde väl vara bra, jag har så mycket att vara glad för men ändå känner jag mig inte glad...

Åh vad deprimerande men allt sitter i mitt huvud och jag kan inte förklara....



What can I say, I'm not OK
I wish I was
I want you back, I want a time
I can remember...

Sooool!

Godmorgon! Vaknade kl 9 helt utvilad! Skönt!

Har varit hos Åsa och barnen sen i söndags så igår blev det upp tidigt för att åka in till stan! :) Var trött och seg hela dagen. Är inte van att stiga upp tidigt!


Det är konstiga saker som händer, eller igentligen inte konstiga. Det är kanske jag som övertänker saker men konstiga lampor som blinkar exakt 23.00 osv. Sen brukar jag alltid ha på tvn i bakgrunden. Brukar inte se så mkt vad som är på men nu hade jag råkat ha på uggly betty på igår och idag, såg bara då och då men just en replik som sades igår reagerade jag på. Sen idag när jag sitter här å kollar upp på tvn är det exakt samma replik som sägs just då! Den kanske vill säga mig nånting?! hahaha! Ellerrrr kanske inte!

Ikväll ska jag på Nox med Elin! :) Ska bli kul! Men jag börjar känna mig sjuk, men hoppas jag håller mig pigg till ikväll! Å imorgon fortsätter hockeyn! Får se om man kanske går på olles och ser matchen! Vore ju trevligt... man kan ju alltid hitta en kamera att hejja i! hahah!

Ska fika med Emmelie och Annie idag hade jag tänkt. Men det verkar bli ljuvligt väder idag med så nu blir det akut ut i solen ett tag!!


Hej hopp

Jag har inte glömt bort att jag har en blogg...

Jag har bara inte kännt för att skriva men nuuuuuu så passar det..

har haft skola hela veckan! Mycket redovisningar och prov! Har klarat allt och imorgon är jag officiellt utbildad simlärare! De ni! :) Får se om jag överlever dagen bara! Är det lika tråkig som idag vette fasen alltså! Sitta i skolbänken i timmar är ingen höjdare! När man bara ska lyssna, lyssna och lyssna! Men i slutet av lektionen idag gjorde vi faktiskt lite roligare grejer! Jag och josse satt med ryggen mot varandra, den ena skulle förklara en bild och den andra skulle rita den. Kan ju helt ta på mig ansvaret till varför det blev helt fel! sa fel på höger och vänster, en viktig detalj i det här fallet. :P Ja det var rätt kul iaf! 
Snart är vi även utbildade massörer! Nån som vill ha massage kanske!? Säg bara till! :)



Ikväll har jag varit hos Nisse som fyller år idag! Mycket gott fika bjöd han på!

Nä nu ska jag hoppa i säng så jag är utvilad för helgen! Vad den nu kan ha att erbjuda!

Godnatt!

Müsli!

Jag har fått ett jätte bra recept på hemmagjord müsli av Fredde!

Hela lägenheten luktar ljuuuuvligt!


Ikväll blir det spinning sen hem till mamma och äta nybakade bullar! Det ska bli gott!
Kanske kan tjuva med mig lite hem också! Vore ju inte fel!

Nej, nu väntar disken...

:]

Kände för det...

Ja, det var några dagar sen jag skrev här nu. Har inte hänt så mycket spännande egentligen men jag kan ju skriva ändå!

Jag och Sofia tog oss en tripp till umeå i lördags. kl 13.10 bestämde vi oss för att åka, bussen gick kl 14.00. Fick stressa lite för att hinna med den, men vi fick till och med vänta på bussen så det kanske inte var så stressigt ändå. Bussresan gick åt att planerade lite roliga grejer för att liva upp kvällen en aning men i slutändan blev ändå ingen av våra roliga ideer av.
Haha, Jag hade ju värsta planen om att sofia skulle gå fram till en främmande kille å säga att hennes killkompis spanat in han hela kvällen å att hon undrade om han var intresserad av att träffa honom. haha! Sen började vi tänka lite längre, Tänk om han verkligen gillar killar då?! Vad skulle vi då säga! Haha då skulle vi bara peka på tobbe! haha svårare än så var det ju inte! Ett sätt att sabba Tobbes kväll dessutom! haha! meeen som sagt så blev inte några av planerna av. Men ideerna gjorde bussresan lite roligare iallafall!



Bara för att jag vet att ni vill veta just det jag tänkte skriva just nu så tänker jag inte skriva det.
Kaaanske sen...!



Jag har föressten klippt lugg igen, kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte! Men någonting som är säkert är att jag ser ut som ett TAP på mitt träningskort som togs idag! Inga bildbesvis kommer att läggas upp! Men det är rätt trovärdigt det jag skriver ;) hah!

Ååå godnatt!

RSS 2.0