Glass

hmm... har egentligen ingenting alls att skriva idag!


Men glass är gott... och våffla och strut är verkligen inte samma sak... vilket man lätt kanske kan tro!





Och idag är exakt en sån dag jag skulle ha valt att åka och hälsat på fredde...! Precis som jag gjorde förr..

Det är helt jävla sinnessjukt hur man kan sakna någon så otroligt mycket!
Går ju inte en dag utan att känna saknaden.
Vet inte exakt vad jag hade väntat mig men...
Hade väl aldrig väntat mig att någonsin behöva känna såhär..



http://www.youtube.com/watch?v=LpjkHQxEMd4


Lite bilder














Västerås..

var skoj! hade kanon väder hela tiden!!

Fredagen var vi ute med deras båt! Det var nog en av dom mest komiska dagarna i mitt liv! Funderar nu om jag ska orka skriva allt som hände å jo jag tror jag måste göra det!

Jag å linnea åkte ner till båten med andreas kompis (Kenny) Andreas skulle iväg å hämta några andra som också skulle med så han bad oss att tanka upp dunken som stod i båten. Så vi bar dunken som var ca halv full till båt macken och skulle tanka. då kom första problemet, vad skulle vi tanka? alla mobilerna var kvar borta i båten så vi kunde inte ringa andreas och fråga. Så vi frågade tank gubben vad som var i dunken å han svarade utan att tveka disel. Han luktade och sa även att besinen var en annan färg.. så vi tankade upp disel i resten av dunken. Gick tillbaka till båten, men vi lät dunken stå, för ingen av oss orkade tanka i det.

Andreas och några till kom å vi drog ut, mätarn låg i botten men vi tänkte tanka när det tog helt slut. Körde runt å dunkade lite musik å drack öl! Mycket niice!!! Kanon väder också, helt underbart!

Sen frågade jag andreas av en ren slump bara "visst var det disel vi skulle tanka föressten" haha eehh neejj!!! Då hade vi tankat fel!! Så vi vänder tillbaka och hinner ca 500 m innan bensinen tar slut. (tur vi inte hade hunnit tanka i nåt i båten för då hade väl hela motorn skurit!!)

Får hjälp av en engelskman så vi tar oss in till stranden där en kompis till dom skulle komma med en extra dunk. tankar på så vi klarar oss! körde lite mer och testade på weakboard! svinskoj!


precis när jag åkt klart och en annan tjej ska testa utanför en annan strand då dör båten helt! Nåt fel på motorn eller vad det var.. så vi tar oss ingenstans! driver in närmare och närmare stranden. Kastar i ett ankare för att hålla oss ifrån att gå på grund. Nä då lossnar ankaret från repet!!! haha!! Så vi får hoppa i och putta båten så den inte skulle gå på grund!! låg i vattnet i ca 40 min och puttade tills andreas kom med vattenskotern och drog in båten till bryggan igen!

Vilken jäävla dag!!!



Men skoj hade vi!!
kan lägga upp bilder senare! :)


Resten av helgen var inte lika kaos men ändå kaos!
Men skoj hade vi och man kan nog säga att man fått sin dos av västerås för ett tag framöver!



glad att vara hemma i norrlands tempot igen!





RSS 2.0