Regn...

Imorse när jag steg upp å drog upp persiennerna öste det ner! ÅÅ då blev det extra jobbigt att det var lördagmorgon och att alla jag kände var lediga! Hade ingen skjuts till jobbet och ingen bil, inte för att det är långt men. Jag kan lova er att den lilla promenad sträckan som det är på ca 10 min gjorde mig dyngsur!! Så jag hängde byxorna, sockorna och skorna på tork. Så dom skulle vara torra när jag skulle gå hem igen. Så när dagen var slut och jag skulle gå hem igen var allt nästan lika blöta som dom var när jag lämnade dom på morgonen! 8 timmar senare!? Aja! Klagade lite sen säger Bella, "Tänk på barnen i afrika!! Gå hem nu å sluta gnäll! hahahaha" Och hem gick jag!

Piss dag!

Efter regn kommer solsken, visst var det så? :)


Tillbaks för en dag

Har inte skrivit på ett tag men nuuuu



Idag har jag och Emmelie varit i Granbergsträsk! Trevligt ställe det där, men väääldigt mycket små kryp!! Blev för andra gången i sommar jagad av en geting så det slutade med att vi fick springa hem! Har aldrig blivit stucken men vill inte bli det heller! Så då är det bara att springa! jag skippar alternativet att stå still.

Så idag har jag träffat mormor morfar, farfar och pappa! Kul! :) Och solen överasskade!! Hade väntat mig mulet väder men så blev det en kanon dag med sol! :)


Ikväll har vi spelat tennis i det ljuvliga vädret, trots att jag knappt kunde gå. Jag har nu lovat mig själv att aldrig mer glömma att stretcha efter gymmet!! Har såå ont i benen! :( Hoppas det känns bättre imorgon, men någonting får mig att tro att det kommer att vara värre....! Men det gick att spela trots att det gjorde ont och skoj var det!



Nu borde jag hoppa in i duschen och sen sova. Det känns lite dumt när det första jag ska göra imorgon är att smutsa ner mig för att leka grottmänniska hela dagen på campingen. Men en sak är väl att se smutsig ut, men det uppskattas nog inte om man luktar illa också. Får nog en mer trovärdig effekt då, men det är inget jag tänker stäva efter, att bli trodd att vara grottmänniska på heltid! Njaa!
Bilder kommer!

Godnatt :]

RSS 2.0