Sälen

Nu har jag förflyttat mig till sälen! Känns väldigt bra! :) Jag körde ner i måndags, tog runt 11 timmar att komma fram. Väldigt tråkigt att köra själv så långt men med bra musik så gick de fint! :) och lite sällskap i telefon!

Övernattade hos Ida i lima en natt. Sen begav vi oss till älvringsvägen 12 för att kolla in mitt boende för de kommand månaderna... Kändes sådär måste jag säga när jag kom hit. Kändes så tomt, kallt å jobbigt. Hade en äcklig spindel i rummet också så jag såg det som en anledning att INTE behöva packa upp. Haha. Sen kom Ida och tog bort den så då hade jag ingen mer bortförklaring.
Jag ska bo med en som heter Pontus och har jobbat på kläppen förut. Så han känner våra grannar också så det känns bra. Så man kanske lär känna lite folk! :)

Har haft livräddnings utbildningar i veckan å hunnit med att festa lite också! Igår var vi på personalfest på HC. Var rätt skoj. Var ett coverband duojag där, dom var på skellefteåfestivalen i sommras minns jag. Så jag satte mig å pratade med dom lite sen drog jag och en som heter sofia som jag jobbar med på efterfest med dom. Blev trött å ville hem efter ett tag precis när några av dom skulle bli hämtade av bussen. Haha så jag fick åka med deras turnebuss till statoil som ligger ganska nära där jag bor. Var lite komiskt! Å jäääklar vad det snöade då. Har snöat hela natten så nu är det helt vitt ute så imrogon ska vi åka lite bräda!! :)




Har utbildningar på onsdag, torsdag och fredag, eller intro daga typ, sen åker jag hem til Skellefteå. För att göra klart skolan nästa vecka. Så jag är hemma i en vecka sen åker jag tillbaks till Sälen igen. :)


OJ vad jag skrivit mycket nu, hoppas ni orkar läsa iallafall! :) nu ska jag ta och sova!

Nattii!

RSS 2.0